Tractari auto Bucuresti sector 4 - Platforma auto sector 4

Situatii in care avem nevoie de serviciul de tractari auto



  
TRACTARI AUTO SECTOR 4 -  
0761-531-592

Chiar daca ai o masina foarte buna, este posibil ca uneori sa te gasesti in fata unor situatii neprevazute si sa ai nevoie de ajutor pentru a te putea descurca. 
In aceste cazuri este bine sa te poti baza pe o echipa de incredere, care sa te asigure ca masina ta este pe maini bune. 
Vei avea nevoie de o firma de tractari auto autorizata, care sa iti transporte masina in cele mai bune conditii. 
Tractari auto sector 4 este una dintre acestea si poti oricand cere ajutorul lor accesand site-ul www.rotractaribucuresti.ro daca te confrunti cu una dintre situatiile de mai jos:

Cand usile masinii sunt blocate

tractari auto sector 4

Atunci cand ai uitat cheia masinii in interior, iar usile s-au blocat automat, nu mai ai cum sa intri in masina. Acest lucru se intampla destul de des, chiar si celor mai vigilenti conducatori auto.
In cazul acesta nu mai poti ajunge sa scoti masina din viteza sau sa dezctivezi frana de mana, astfel incat singura solutie de a depasi situatia este sa apelezi la o tractare auto
Se va impune astfel interventia unei platforme specializate, care va transporta masina la service. 
Singurul lucru pe care trebuie sail faci, insa, este sa dovedesti cu actul de identitate sau cu talonul masinii ca esti intr-adevar proprietarul acesteia.

In urma unui incident in trafic

Exista cazuri in care in urma unui accident nefericit in trafic, masina sa ajunga in santul de pe marginea carosabilului. Interventia asupra acesteia este dificila fara echipamente specializate, de aceea este necesar sa apelezi la o echipa de profesionisti in tractari auto, pentru a scoate masina in siguranta si a o transporta la un service.

Defectiuni tehnice

Problemele care pot aparea la sistemul de directie, fie din cauza unui accident, ori a unei defectiuni tehnice impun folosirea unei platforme de transport. De asemenea, daca masina a ramas blocata intr-o viteza sau are o problema legata de acest mecanism, trebuie sa soliciti ajutor din partea transportatorilor.

Deplasarea in vederea programului Rabla

O alta situatie in care vei avea nevoie de o platfoma este atunci cand ai o masina veche si trebuie sa o transporti la un sediu, pentru a beneficia de programul Rabla. Acum sunt acceptate si autovehiculele care nu se pot deplasa singure, astfel incat cea mai buna varianta este sa apelezi la o firma de tractari.